ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εννέα νεκροί από πυροβολισμούς στο Μόντερεϊ Παρκ του Λος Άντζελες

Οι Αρχές της Κομητείας του Λος Άντζελες είπαν ότι οι πυροβολισμοί αναφέρθηκαν στις 10:22 μ.μ. και έλαβαν χώρα σε επιχείρηση στη λεωφόρο Γκάρβι στο Μοντερέι Παρκ

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μαζικούς πυροβολισμούς αργά το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) σε μια πόλη ανατολικά του Λος Άντζελες, έπειτα από γιορτή για τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά που προσείλκυσε χιλιάδες ανθρώπους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι Αρχές της Κομητείας του Λος Άντζελες είπαν ότι οι πυροβολισμοί αναφέρθηκαν στις 10:22 μ.μ. και έλαβαν χώρα σε επιχείρηση στη λεωφόρο Γκάρβι στο Μοντερέι Παρκ. Ο δράστης είναι άνδρας.

Οι αξιωματούχοι δεν έδωσαν καμία πληροφορία για αρκετές ώρες αφού δεκάδες αστυνομικοί έσπευσαν έπειτα από τις αναφορές για πυροβολισμούς.

Το Μόντερεϊ Παρκ είναι μια πόλη περίπου 60.000 κατοίκων με μεγάλο ασιατικό πληθυσμό που απέχει περίπου 16 χιλιόμετρα από το κέντρο του Λος Άντζελες.

Ιδιοκτήτης εστιατορίου απέναντι από το σημείο όπου συνέβη ο πυροβολισμός, είπε στους Los Angeles Times ότι τρία άτομα όρμησαν στην επιχείρησή του και του είπαν να κλειδώσει την πόρτα.

Οι άνθρωποι είπαν επίσης στον ίδιο ότι υπήρχε ένας με πολυβόλο που είχε πάνω του πολλαπλά πυρομαχικά για να μπορέσει να ξαναγεμίσει. Ο ιδιοκτήτης είπε ότι πιστεύει ότι ο πυροβολισμός έλαβε χώρα σε λέσχη χορού.

Το Σάββατο ήταν η έναρξη του διήμερου φεστιβάλ, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς στη Νότια Καλιφόρνια.

Πηγή: Associated Press

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση