ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Βρετανία στις χώρες που πλήττονται περισσότερο από τον κορωνοϊό

Η προειδοποίηση, από τον Sir Jeremy Farrar, έρχεται καθώς οι θάνατοι από τον ιό αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000 την Κυριακή

ΠΗΓΗ: CNN

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι  πολύ πιθανό να είναι μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών που πλήττονται περισσότερο από τον κορωνοϊό, ανέφερε ένας από τους ανώτερους επιστημονικούς συμβούλους της κυβέρνησης. Η προειδοποίηση, από τον Sir Jeremy Farrar, έρχεται καθώς οι θάνατοι από τον ιό αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000 την Κυριακή.

Το Σάββατο, το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε 917 νέους θανάτους από τον κορωνοϊό, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων από νοσοκομεία σε 9.875. Ο αριθμός δεν περιλαμβάνει τους θανάτους εκτός νοσοκομείων, όπως σε γηροκομεία ή στην κοινότητα.

Οι υπουργοί συνεχίζουν να παροτρύνουν τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού, παρά τον ζεστό και ηλιόλουστο καιρό σε διάφορα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι χρωστάει τη ζωή του στο προσωπικό του NHS που τον θεραπεύει για κορωνοϊό. Ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να αναρρώνει αφού πέρασε τρεις νύχτες σε εντατική θεραπεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: CNN

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση