ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λαβρόφ: Τα σχόλια Μπάιντεν για Πούτιν δείχνουν πως κάποιοι δεν έχουν συνείδηση

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζει εάν ο «αυξημένος ρεαλισμός» εκ μέρους της ουκρανικής πλευράς θα μπορούσε να μετατραπεί σε επίσημη συμφωνία

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζει εάν ο «αυξημένος ρεαλισμός» εκ μέρους της ουκρανικής πλευράς θα μπορούσε να μετατραπεί σε επίσημη συμφωνία.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι συνομιλίες Μόσχας – Κιέβου συνεχίζονται, σημειώνοντας ότι «πάντα υπάρχει ελπίδα» σε ό,τι αφορά τις προοπτικές τους.

Ο Λαβρόφ είπε ότι η ρωσική πλευρά θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα στη Νέα Υόρκη, σχετικά με τους ισχυρισμούς για το ρόλο της στα γεγονότα της Μπούκα.

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος αποκάλεσε τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου», ο Ρώσος ΥΠΕΞ είπε ότι τα σχόλια αυτά δείχνουν πως κάποιοι πολιτικοί της Δύσης δεν έχουν συνείδηση.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ σημείωσε ότι η Μόσχα ενδιαφέρεται για τη γνώμη των Ρώσων σε ό,τι αφορά τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Επιπλέον, ο Λαβρόφ είπε ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή σε μία «ειλικρινή συζήτηση» με τη Δύση.

Ανέφερε μάλιστα ότι «η άρνηση της Δύσης για μια σωστή επικοινωνία με τη Ρωσία δεν θα οδηγήσει σε τίποτα καλό και δεν είναι προς το συμφέρον κανενός».

Πηγή: Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Με φόντο τις ανακοινώσεις για την αποστολή δυτικών αρμάτων μάχης στην Ουκρανία, ανακύπτουν μια σειρά από πολύ πρακτικά ερωτήματα ...
 |  ΚΟΣΜΟΣ