ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα μεγάλη αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πλέον η Αγγλία θρηνεί την απώλεια συνολικά 8.114 ανθρώπων, η Σκωτία μετρά συνολικά 495 θύματα, η Ουαλία 315 και η Βόρεια Ιρλανδία 92.

ΚΥΠΕ

Κατά 866 αυξήθηκαν οι νεκροί στην Αγγλία, οι οποίοι νοσηλεύονταν για COVID-19, κατά το τελευταίο 24ωρο. Αντιστοίχως στη Σκωτία οι νεκροί από τον κορωνοϊό αυξήθηκαν κατά 48, στην Ουαλία κατά 29 και στη Βόρεια Ιρλανδία κατά δέκα.

Αυτό σημαίνει ότι οι νέοι θάνατοι που ανακοινώθηκαν σήμερα, 10 Απριλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, φτάνουν συνολικά τους 953 και ότι ο συνολικός απολογισμός των ασθενών που νοσηλεύονταν λόγω κορωνοϊού και κατέληξαν, μόλις έσπασε το φράγμα των 9.000 κατά 16.

 

Αναλυτικά, πλέον η Αγγλία θρηνεί την απώλεια συνολικά 8.114 ανθρώπων, η Σκωτία μετρά συνολικά 495 θύματα, η Ουαλία 315 και η Βόρεια Ιρλανδία 92.

Ωστόσο, τα συγκεντρωτικά στοιχεία που παρουσιάζει κάθε απόγευμα το Υπουργείο Υγείας λαμβάνουν υπόψη τον αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων από κορωνοϊό έως τις 5 το απόγευμα της προηγουμένης, που συνήθως υπολείπεται του συνόλου των στοιχείων από τις κατά τόπους υγειονομικές υπηρεσίες, που αφορούν μεταγενέστερα χρονικά σημεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση