ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο βίντεο από τον Τούρκο αρχιμαφιόζο Πεκέρ: «Δεν πέθανα, δεν με φυλάκισαν»

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρχές της χώρα που μένει - πιθανόν στο Ντουμπάι- του ζήτησαν να μην ανεβάζει βίντεο για 15 τουλάχιστον ημέρες επειδή υπάρχει «σχέδιο συνωμοσίας» εναντίον του

ΠΗΓΗ: skai.gr

Νέο βίντεο – μετά από αρκετές ημέρες απουσίας – ανέβασε στα social media ο Τούρκος μαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, προκαλώντας για μια ακόμη φορά αναστάτωση στην Τουρκία.

Όπως εξηγεί, οι αρχές της χώρα που μένει – πιθανόν στο Ντουμπάι- του ζήτησαν να μην να μην ανεβάζει βίντεο για 15 τουλάχιστον ημέρες, επειδή υπάρχει «σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του».

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα βίντεο που ήταν γυρισμένα σε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων, αυτή τη φορά ο Πεκέρ εμφανίζεται σε ένα «ουδέτερο» λευκό φόντο, με ένα λιτό σκηνικό: ένα ζευγάρι κιάλια, ένα πακέτο τσιγαρο και πίσω αριστερά ένα βιβλίο, «Το εγχειρίδιο του πολεμιστή του φωτός» του Πάουλο Κοέλιο.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Αξιότιμοι φίλοι μου κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. Επίσης πως τα μηνύματα μου στο twitter πως τα γράφουν άλλοι κι όχι εγώ. Γι᾽αυτό αισθάνθηκα την υποχρέωση να γυρίσω και να δημοσιεύσω αυτό το σὐντομο βίντεο.

Αξιότιμοι φίλοι μου δεν αποφάσισα εγώ να μην δημοσιεύω βίντεο. Στη χώρα την οποία ζω με ενημέρωσαν πως είμαι στο κόκκινο δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν.

Σε 15 ημέρες θα επανεξετάσουν το ρίσκο για τη ζωή μου για συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν. Όμως εγώ ή εδώ ή σε άλλη χώρα ή με άλλον τρόπο και θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.

Αξιότιμοι φίλου μου, να είστε καλά, να μην στερείτε τις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει!».

Αυτή την στιγμή, το βίντεο έχουν παρακολουθήσει σχεδόν 4 εκατ. Τούρκοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση