ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Ερντογάν θέλει να «σκοτώσει» πολιτικά την αντιπολίτευση

«Μέχρι τις 14 Μαΐου θα εργαστούμε και θα τους κάνουμε πολιτικά νεκρούς» είπε ο Τούρκος πρόεδρος για την αντιπολίτευση

Μανώλης Κωστίδης 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τις προεκλογικές εμφανίσεις εξαπολύοντας επιθέσεις προς την αντιπολίτευση και ανακοινώνοντας μέτρα ανακούφισης προς τους πολίτες. Η προσευχή του μπαϊραμιού τελέστηκε στο τζαμί της Αγίας Σοφίας παρουσία του Ερντογάν.

«Οπως θυμάστε, πριν από τρία χρόνια, πάλι ημέρα Παρασκευή, έπειτα από πολλά χρόνια θλίψης, ανοίξαμε την Αγία Σοφία για προσευχή. Από εκείνη την ημέρα η Αγία Σοφία είναι πάντα γεμάτη και πάντα ζωντανή». «H αντιπολίτευση υπόσχεται να καταργήσει τη Διεύθυνση Θρησκευτικών υποθέσεων… Λένε πως θα δημιουργήσουν μια άλλη διεύθυνση πίστης κ.λπ. Οχι, δεν αρκεί το γιουχάισμα. Μέχρι τις 14 Μαΐου θα εργαστούμε και θα τους κάνουμε “πολιτικά νεκρούς”.

Δείτε τώρα, φροντίζουμε τους μιναρέδες της Αγίας Σοφίας. Τους αναπαλαιώνουμε, τους χτίζουμε. Διότι δεν ήταν αρκετό να ξύσουμε και να βγάλουμε εκείνη την αρνητική σφραγίδα (σ.σ.: εννοεί του Κεμάλ), ύστερα από 86 χρόνια το κανονίσαμε αυτό, την ανοίξαμε, αλλά τώρα θα συνεχίσουμε τις επισκευές» πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Δωρεάν φυσικό αέριο για όλους τους Τούρκους

Σε μία κίνηση με έντονα «προεκλογικό άρωμα», ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε δωρεάν φυσικό αέριο για όλους τους Τούρκους πολίτες της χώρας.

«Ανακοινώνω το πρώτο χαρμόσυνο νέο. Για ένα ολόκληρο έτος θα δώσουμε δωρεάν το φυσικό αέριο που χρησιμοποιούν οι πολίτες μας για μαγείρεμα και για ζεστό νερό. Nαι, θα διαγραφεί το ποσό που αντιστοιχεί σε 25 κ.μ. κάθε μήνα που είναι για τη χρήση στην κουζίνα και για χρήση ζεστού νερού».

Παράλληλα, ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι για έναν μήνα καμία κατοικία στην Τουρκία δεν θα χρεωθεί τον λογαριασμό για τη χρήση του φυσικού αερίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση