ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Weinstein εναντίον της Weinstein Company

Ο Harvey Weinstein προχώρησε σήμερα σε αγωγή εναντίον της εταιρείας του

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο Harvey Weinstein προχώρησε σήμερα σε αγωγή εναντίον της εταιρείας που ο ίδιος και ο αδελφός του ίδρυσαν της Weinstein Company απαιτώντας πρόσβαση στα προσωπικά του mail.

Αναλυτικότερα στην αγωγή που κατέθεσαν οι συνήγοροι του κάποτε «κραταιού» παραγωγού του Holywood, αναφέρεται πως ο Harvey Weinstein πρέπει άμεσα να αποκτήσει πρόσβαση στο mail του καθώς από εκεί μπορεί να αντληθούν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την αθωότητά του στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Στην αγωγή αναφέρεται χαρακτηριστικά «πρόσφατα ο αδελφός του Harvey Weinstein, Robert, κατηγορήθηκε για αδικήματα όμοια με του πελάτη μας για τα οποία ζήτησε και προσκόμισε στοιχεία από το mail του στην εταιρεία. Θεωρούμε λογικό και επιβεβλημένο ο πελάτης μας και συνιδρυτής της εταιρείας να αποκτήσει την ίδια πρόσβαση στο συγκεκριμένο αρχείο».

Επιπρόσθετα στην αγωγή γίνεται λόγος για κίνηση «που προέρχεται από την ίδια την εταιρεία» αναφορικά με την δίωξη του Harvey Weinstein και σημειώνεται συγκεκριμένα: «τα στοιχεία με τα οποία έχουν συνταχθεί οι αγωγές κατά του πελάτη μας πιθανότατα προέρχονται από το προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μάλιστα με τρόπο μονομερή και επιτηδευμένο. Η πρόσβαση του πελάτη μας στο συγκεκριμένο αρχείο θα αποδείξει την αθωότητά του και οι δικαστικές αρχές οφείλουν να εγκρίνουν το αίτημά μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πολυσέλιδη αγωγή της η πλευρά του Harvey Weinstein αναφέρει πως θα υπάρξει και νέα αγωγή μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας η οποία θα αφορά στις αποζημιώσεις που αξιώνει ο παραγωγός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σχόλια αναγνωστών

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Κανονίστε αλλόναν άριστον!»
christopher  |  11:45

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Από ύφος ...πάμε καλά!!!»
Ai Em  |  10:10

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:16

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!°°»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:14

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X