ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ουκρανία: Σουνάκ και Χάρις μίλησαν για «παγκόσμιο πόλεμο»

Οι δυο τους μίλησαν για τη σημασία της διεθνούς υποστήριξης

Kathimerini.gr

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ και η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις καταδίκασαν τις χώρες που έχουν υποστηρίξει τις προσπάθειες του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία, ανέφερε το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού, αποκαλώντας τον πόλεμο «καθολικό».

Οι δυο τους μίλησαν για τη σημασία της διεθνούς υποστήριξης προς την Ουκρανία σε αυτό που περιέγραψαν ως «παγκόσμιο πόλεμο» (global war), ανέφερε δήλωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Τόνισαν ότι απέδωσαν αυτό τον χαρακτηρισμό στη σύγκρουση επειδή επηρέασε την παγκόσμια επισιτιστική και ενεργειακή ασφάλεια και θα είχε μακροχρόνιες επιπτώσεις στους διεθνώς αποδεκτούς κανόνες όπως η κυριαρχία.

«Ο πρωθυπουργός και η αντιπρόεδρος Χάρις καταδίκασαν τις χώρες που έχουν υποστηρίξει τις προσπάθειες του Πούτιν πολιτικά και στρατιωτικά», ανέφερε το γραφείο του σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνάντησή τους στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Εκείνη τον βλέπει και εκείνος την αγνοεί, εκ φωτογραφικής αποκαλύψεως το συμβάν, δύο υποκριτών και υποστηρικτών του ενδοευρωπαϊκού αιματοκυλίσματος σε συνέχειαν προτέρου εκ του κτηνώδους νεοΤαξισμού.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Δεύτερες σκέψεις της Αγκυρας για το πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών. Η ψαλίδα ανάμεσα στις αεροπορικές δυνάμεις Ελλάδας ...
Kathimerini.gr
 |  ΚΟΣΜΟΣ