ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

McDonald’s - Θα κυκλοφορήσουν γυναικεία αρώματα με μυρωδιά τηγανιτής πατάτας

Αναμένεται ποικιλία τριών διαφορετικών αρωμάτων, ιδανικών για... ραντεβού για φαγητό

Το ιαπωνικό τμήμα της αμερικανικής αλυσίδας fast food McDonald’s σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια σειρά από αρώματα που θα μυρίζουν κυρίως τηγανιτές πατάτες.

«Δημιουργήσαμε ένα άρωμα που μυρίζει σαν πατάτες! Τέλειο για το μεγάλο σας ραντεβού», αναφέρει σχετική ανάρτηση της εταιρείας στον ιαπωνικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ (το πρώην Twitter).

 

Η McDonald’s σκοπεύει να κυκλοφορήσει το άρωμα στην Ιαπωνία σε τρεις… «γεύσεις»: Κλασική, με άρωμα αποξηραμένου ιαπωνικού δαμάσκηνου, φυκιών και αλατιού, και με άρωμα σκόρδου, μαγιονέζας και μαύρου πιπεριού.

Τα δύο τελευταία καρυκεύματα είναι πλέον διαθέσιμα σε εστιατόρια της εταιρείας ως προσθήκη στις πατάτες. Πρέπει να χυθούν σε μια ειδική σακούλα μαζί του και να ανακινηθούν…

Τα μπουκάλια αρωμάτων, αν κρίνει κανείς από τη διαφήμιση μέσω Χ, θα σχεδιαστούν είτε με τη μορφή κλασικών κόκκινων κουτιών για τηγανιτές πατάτες είτε με τη μορφή χάρτινων σακουλών.

Στα αγγλικά θα ήταν εμφανές το λογοπαίγνιο μεταξύ του γαλλικού αρώματος (French fragrance) και του αμερικανικού όρου για τις τηγανιτές πατάτες (French fries)… Στα ιαπωνικά όμως;

Πηγή: TASS, McDonald’s

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση