ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με Ιρανικά drones σφυροκοπούν το Κίεβο οι Ρώσοι (βίντεο)

Η New York Times κατέγραψε την επίθεση στην ουκρανική πρωτεύουσα που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 4 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους

Βίντεο που δημοσίευσε η New York Times στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνει την βαρβαρότητα των νέων ρωσικών επιθέσεων στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό που διατηρεί η New York Times στο Twitter, οι Ρώσοι επιτέθηκαν στο Κίεβο με ιρανικά drones. Όπως αναφέρεται κάποια εξ’αυτών πέρασαν από τα αντιαεροπορικά των Ουκρανών χτυπώντας μη-στρατιωτικούς στόχους σε περιοχές που βρίσκονταν μόνο πολίτες.

Τα Iran Shahed-136 drones εκτοξεύονται από ψηλά και εκρήγνυνται ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ώρα των επιθέσεων, αφού αυτές πραγματοποιήθηκαν νωρίς το πρωί, την ώρα που οι πολίτες του Κιέβου προετοιμάζονταν να πάνε στη δουλειά τους και τα παιδιά στο σχολείο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 4 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Στο βίντεο υπάρχει μαρτυρία κατοίκου του Κιέβου που δηλώνει πως η μητέρα της, της τηλεφώνησε καλώντας σε βοήθεια αφού μετά τους βομβαρδισμούς βρίσκεται θαμμένη κάτω από σωρό με χαλίκια. Ακολουθεί άλλη μαρτυρία από πολίτη που δηλώνει πως βρισκόταν στο σπίτι την ώρα έναρξης των επιθέσεων και όταν προσπάθησε να βγει έξω είδε πως η σκάλα του σπιτιού είχε εξαφανιστεί και το διαμέρισμα του γείτονά του είχε διαλυθεί. Οι ίδιοι περίμεναν στο έδαφος μέχρι να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί, μέχρι να έρθει η πυροσβεστική να τους απεγκλωβίσει, ενώ κατέβασαν πετώντας όσα από τα υπάρχοντα τους μπορούσαν και κατευθύνθηκαν στο κοντινότερο καταφύγιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση