ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε εξέλιξη η ανάπλαση της Λεωφόρου Κόλπου των Κοραλλίων στην Πέγεια

Οι εργασίες είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της υποδομής

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την ανάπλαση τμήματος της Λεωφόρου Κόλπου των Κοραλλίων στην Πέγεια, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πέγειας, οι εργασίες είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της υποδομής.

Όπως αναφέρεται, κατά την διάρκεια των εργασιών η Λεωφόρος Κόλπου των Κοραλλίων θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της οδού Ασκού μέχρι τη συμβολή της οδού Ακανθούς. Η συμβολή της οδού Λύσης με τη Λεωφόρο Κόλπου των Κοραλλίων και της οδού Τρικώμου-Κόλπου των Κοραλλίων θα παραμείνουν κλειστές και θα μετατραπούν σε αδιέξοδο.

Ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου σημειώνει πως το έργο αφορά την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό τμήματος της Λεωφόρου Κόλπου Κοραλλίων στην Πέγεια, την απομάκρυνση ευτελών και ακατάλληλων μη αδειούχων κατασκευών στην επιφάνεια του δρόμου, τον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση της λειτουργικής υποδομής και την κατασκευή διευκολύνσεων για την προσέλκυση επισκεπτών.

Στο έργο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πέγειας, περιλαμβάνεται η υπερύψωση του δρόμου στο ίδιο επίπεδο με τα πεζοδρόμια, η τοποθέτηση γρανιτόλιθων σ’ όλο το πλάτος και μήκος του υπό κατασκευή τμήματος, κατασκευή συστήματος αποχέτευσης όμβριων υδάτων, υπογειοποίηση των Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας και μοντέρνος οδικός φωτισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση