ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σουδάν: 52 νεκροί και 930 κρούσματα κορωνοϊού

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, 12 ασθενείς ανέρρωσαν. Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν ιαθεί σε όλη τη χώρα αυξήθηκε έτσι στους 92

ΑΜΠΕ

Το υπουργείο Υγείας του Σουδάν ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι εντοπίστηκαν κατά το προηγούμενο 24ωρο 78 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό, με το σύνολό τους να αυξάνεται έτσι σε 930.

«Καταγράφηκαν τρεις νέοι θάνατοι, αυξάνοντας τον απολογισμό των νεκρών σε 52», σύμφωνα με δελτίο Τύπου του υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, 12 ασθενείς ανέρρωσαν. Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν ιαθεί σε όλη τη χώρα αυξήθηκε έτσι στους 92. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί κρούσματα μόλυνσης στις 15 από τις 18 επαρχίες του Σουδάν, σύμφωνα με το υπουργείο.

Ο σουδανός υπουργός Υγείας Ακράμ Αλί Αλ Τουμ τόνισε στο δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του ότι τα μέτρα περιορισμού της κίνησης των πολιτών, που τυπικά θα αίρονταν αύριο Σάββατο, θα παραταθούν. Τη 18η Απριλίου, επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας στην πρωτεύουσα Χαρτούμ για να αποτραπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Αφρική  |  Coronavirus  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΑΜΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση