ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σπάνιο βίντεο του Βλαντιμίρ Πούτιν: Σαραντάρης παίζει πινγκ πονγκ σε διακοπές στη Φινλανδία

Το μέχρι σήμερα αθέατο υλικό περιήλθε στην κατοχή του φινλανδικού δικτύου YLE από «ανώνυμη πηγή»

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα νέο βίντεο από το παρελθόν του Ρώσου ηγέτη.

Το μέχρι σήμερα αθέατο υλικό περιήλθε στην κατοχή του φινλανδικού δικτύου YLE από «ανώνυμη πηγή».

Σε αυτό φαίνεται ένας αμήχανος Βλαντιμιίρ Πούτιν με γυαλιστερή φόρμα και μακρύτερα μαλλιά, σε οικογενειακές διακοπές στη Φινλανδία.

Το βίντεο καταγράφηκε μια Πρωτομαγιά των αρχών της δεκαετίας του 1990, όταν ο Πούτιν –τότε περίπου 40 χρόνων και αξιωματικός της KGB– είχε γίνει σύμβουλος του Ανατόλι Σόμπτσακ, δημάρχου Αγίας Πετρούπολης.

Στο οπτικό υλικό Πούτιν και Σόμπτσακ παίζουν πινγκ πονγκ με αντιπάλους τους σωματοφύλακες του δημάρχου. Ο Πούτιν εμφανίζεται κλασικά αγέλαστος, αν και κάποια στιγμή φαίνεται να ανθυπομειδιά.

Στη συνέχεια, η παρέα πηγαίνει για ψάρεμα, με τον Πούτιν, προφανώς έχοντας επίγνωση πως κινηματογραφείται, να έχει την πλάτη στην κάμερα.

Στην επιστροφή, η τότε σύζυγος του Πούτιν, Λουντμίλα, φαίνεται να κόβει τον λούτσο που ψάρεψαν. Στο βίντεο φαίνονται και οι δύο κόρες των Πούτιν, Μαρία και Κατερίνα.

Το υλικό καταγράφηκε σε μια εταιρική βίλα που ανήκε στη φινλανδική εταιρεία Thomesto, η οποία εισήγε ξυλεία από τη Ρωσία. Η βίλα βρισκόταν στο νησί Torsö, στο Raseborg, περίπου 60 μίλια δυτικά του Ελσίνκι, στη νότια ακτή της Φινλανδίας.

Πηγή: Guardian

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση