ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σταθερή η κατάσταση του Σλοβάκου Πρωθυπουργού αλλά παραμένει σοβαρή

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου πρόσθεσε ότι δύο χειρουργικές ομάδες χειρούργησαν τον Σλοβάκο Πρωθυπουργό

ΚΥΠΕ

Η κατάσταση του Σλοβάκου Πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο έχει σταθεροποιηθεί μετά από χειρουργική επέμβαση, αλλά εξακολουθεί να είναι σοβαρή, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Άμυνας της χώρας Ρόμπερτ Καλινάκ στα μέσα ενημέρωσης, μαζί με εκπροσώπους του νοσοκομείου Roosevelt που εδρεύει στην Μπάνσκα Μπίστριτσα το πρωί της Πέμπτης.

Όπως μεταδίδει το σλοβακικό πρακτορείο ειδήσεων TASR, ευχαριστώντας όλο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ο Καλινάκ σημείωσε ότι "η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή λόγω της πολυπλοκότητας των τραυμάτων, αλλά όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να χειριστούμε την κατάσταση".

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου πρόσθεσε ότι δύο χειρουργικές ομάδες χειρούργησαν τον Σλοβάκο Πρωθυπουργό επί πέντε ώρες και πλέον νοσηλεύεται στον θάλαμο Αναισθησιολογίας και Ανάνηψης. "Ο ασθενής έφερε πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς", είπε, ζητώντας από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του Φίτσο.

Επιπλέον, ειδικές συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και υπουργικού συμβουλίου της χώρας είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη μετά την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου Πρωθυπουργού, ανακοίνωσε η σλοβακική Κυβέρνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση