ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην εντατική με κορωνοϊό η ΥΠΕΞ του Βελγίου

«Η κατάστασή της είναι σταθερή, διατηρεί τις αισθήσεις της και τυγχάνει της κατάλληλης φροντίδας», ανέφερε η εκπρόσωπος της Βιλμές.

Kathimerini.gr

Στην εντατική νοσοκομείου του Βελγίου εισήχθη η πρώην πρωθυπουργός και νυν υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Σοφί Βιλμές, η οποία νοσεί από τον κορωνοϊό.

«Η κατάστασή της είναι σταθερή, διατηρεί τις αισθήσεις της και τυγχάνει της κατάλληλης φροντίδας. Χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση και εισήχθη στο νοσοκομείο με προτροπή του γιατρού της. Το ιατρικό προσωπικό παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας της επιμελώς και πολύ επαγγελματικά», ανέφερε η εκπρόσωπος της Βιλμές.

Μόλις έγινε γνωστή η εισαγωγή της στη ΜΕΘ ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Αλεξάντερ ντε Κρου εξέφρασε τη στήριξή του στην υπουργό Εξωτερικών «Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση», έγραψε στο Twitter. «Όλοι μαζί θα νικήσουμε την Covid-19» έγραψε στο Twitter.

Η 45χρονη αξιωματούχος είχε ανακοινώσει το περασμένο Σάββατο ότι διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Το αποτέλεσμα στο τεστ κορωνοϊού βγήκε θετικό. Η μόλυνση πιθανότατα συνέβη στον οικογενειακό μου κύκλο λαμβάνοντας υπόψη τις προφυλάξεις που έλαβα εκτός της οικίας μου», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση