ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:37
 

Πρώτος ποδηλατικός γύρος Λεμεσού για τα παιδιά της εντατικής ΜΕΘ Λεμεσού

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συλλογή χρημάτων

Newsroom K

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο πρώτος ποδηλατικός γύρος Λεμεσού στον οποίο συμμετείχαν πέραν των διακοσίων ποδηλατιστών όλων των ηλικιών.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συλλογή χρημάτων για την Εντατική Μονάδα Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και όλα τα καθαρά έσοδα δόθηκαν για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού που έχει ανάγκη η ΜΕΘ.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια νοσηλεύτηκαν πέραν των 450 νεογνών, ενώ χρειάστηκε η μεταφορά εκατοντάδων άλλων παιδιών με τις ειδικά διαμορφωμένες θερμοκοιτίδες που πρόσφατα έχουν εξοπλιστεί τα καινούργια κίτρινα ασθενοφόρα.

Ο ρόλος που διαδραματίζει, η ΜΕΘ ειδικά τα πρώτα λεπτά ενός νεογέννητου είναι καταλυτικός και εξαιρετικά κρίσιμος. Η εντατική μονάδα νεογνών εξυπηρετεί τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου ενώ σε αυτή χρειάστηκαν να νοσηλευτούν και παιδιά από το Μακάρειο Νοσοκομείο.
Είναι καθήκον μας, να συνεχίζουμε να στηρίζουμε με οποιοδήποτε τρόπο και να είμαστε στο πλευρό του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού της εντατικής μονάδας όπως επίσης και στους γονείς αλλά και στα παιδιά μας, ώστε κάθε παιδί που γεννιέται να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα απρόσκοπτα και άμεσα.

Η πρωτοβουλία για αυτό τον ποδηλατικό γύρο ξεκίνησε καθαρά από την έγνοιά και την αγωνία κάποιων συμπολιτών μας για τα νεογνά μας και το μέλλον της μονάδας.

Διοργάνωσα και υποστήριξα αυτή την εκδήλωση μαζί με τους συνεργάτες μου όχι ως αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ – Βουλευτής Λεμεσού αλλά ως πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Την ίδια αγάπη και ευαισθησία έχουν επιδείξει πολλοί συμπολίτες μας, με την συμμετοχή τους, την οικονομική τους βοήθεια αλλά και την ηθική υποστήριξη στην όλη εκδήλωση καθιστώντας την πλέον, θεσμό.

Θέλω μέσα από την καρδία μου να ευχαριστήσω για την παρουσία τους την πρώτη κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη, τον υπουργό παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη, την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη, τον περιφερειακό Διευθυντή των Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου Χρίστο Νικολάου, την Διευθύντρια του Παιδιατρικού Τμήματος ΓΝΛ Δρ. Μαρία Αγαθοκλέους, τους Νεογνολόγους της Εντατικής Μονάδας καθώς επίσης και το Ιατρικό και Παραϊατρικό Προσωπικό και όλους όσοι συμμετείχαν στο ποδηλατικό γύρο.

Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία εάν δεν είχαμε τους χορηγούς τους οποίους και ευχαριστώ.

Τον μέγα χορηγό την Φαρμακευτική Βιομηχανία Remedica και προσωπικά τον Διευθύνων Σύμβουλο Μιχάλη Νεοπτολέμου.
Τους χορηγούς μας, το Ίδρυμα των διδύμων Ηρώων μας Μίλτου και Χρίστου Χριστοφόρου, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ιστορικού Αυτοκινήτου, την εταιρεία NextBike για την ευγενική χορηγία δωρεάν ποδηλάτων, την σχολή ποδηλασίας Άδωνη, τον Ποδηλατικό Όμιλο Λεμεσού, την εταιρεία Petros Kinnis, την εταιρεία Ν.S.M Democars, το διαφημιστικό γραφείο “The Office”, την φαρμακευτική βιομηχανία Medochemie και το Pilates Center by Argyro Rotsidou.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε αφαίρεση του όρου 4.11, προχωρεί άμεσα ο ΟΧΣ

«Ωραία είδηση για τον όρο 4.11. Αλήθεια τι λέει αυτός ο όρος; »
Χ  |  19:28

Σε αφαίρεση του όρου 4.11, προχωρεί άμεσα ο ΟΧΣ

«Ωραία είδηση για τον όρο 4.11. Αλήθεια τι λέει αυτός ο όρος; »
Χ  |  19:27

Ευρωβαρόμετρο: Δυσπιστούν έναντι των κομμάτων οι Κύπριοι

«Ε! Πως να το κάνουμε; Είμαστε «δύσπιστοι» εμείς εδώ στην Κύπρο!! Παρ΄ όλο που τα Κόμματα μας ...»
YIANNOULIS  |  11:09

Ευρωβαρόμετρο: Δυσπιστούν έναντι των κομμάτων οι Κύπριοι

«Βλέποντας το debate της κακιάς ώρας που είδαμε προ ημερών, δεν βλέπω το λόγο γιατί να εμπιστευτώ τα ...»
ΑΚΑ  |  09:28

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X