ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ μετά το μεσημέρι θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος

ΚΥΠΕ

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι την Τρίτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ μετά το μεσημέρι θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σύντομα στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά, ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 19 βαθμούς στα παράλια.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα για να εξακολουθήσει να κυμαίνεται πολύ πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ την Τρίτη θα σημειώνει αισθητή πτώση για να κυμανθεί λίγο πιό πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στα επίπεδα της Τρίτης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση