ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τόσους έγραψε η Αστυνομία στην Πάφο

Θετικό ένα πρόσωπο σε νάρκοτεστ

ΚΥΠΕ

Σε συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων στις περιοχές Πάφου, έγιναν σε ένα 24ωρο στην Πάφο 70 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι περισσότερες αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή από τις 06:00 της Τρίτης μέχρι τις 06:00 της Τετάρτης έγιναν 70 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 45 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, ένας οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Εξάλλου σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου 01:05 της Τετάρτης μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και της Τροχαίας Πάφου ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 25χρονο.

Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης ενώ σε έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε φέρεται να ήταν θετικός. Ακολούθως ο 25χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση