ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποφυλακίστηκε ο Ρόπας

Στην διάρκεια της 15χρονης παρουσίας στις Φυλακές ήταν άψογος στη συμπεριφορά του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο ισοβίτης Ιερόθεος Χριστοδούλου Ρόπας 52 ετών από την Λεμεσό, αφέθηκε ελεύθερος επ' αδεία από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Αποφυλακίσεων, σήμερα το πρωί.
 
Το Συμβούλιο με πρόεδρο Δικαστικό, αποδέχθηκε την εισήγηση του δικηγόρου του κ. Γιάννη Πολυχρόνη, ότι ο κατάδικος κατά την διάρκεια της 15χρονης παρουσίας στις Κεντρικές Φυλακές ήταν άψογος στη συμπεριφορά του.
Οι σχετικές μαρτυρίες αποδεικνύουν ότι δεν είναι επικίνδυνος για την κοινωνία. Ως εκ τούτου μπορεί να αποφυλακιστεί επ' αδεία, πράγμα το οποίο και δέχθηκε το Συμβούλιο.
 
Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ισόβια στις 11 Οκτωβρίου 1998, ως ηθικός αυτουργός για τον φόνο του Α. Παναγίδη που έγινε στη Λεμεσό. Με δυο άλλα πρόσωπα τα οποία αποφυλακίσθηκαν ο ένας πρόσφατα επ' αδεία και ο άλλος αποφυλακίσθηκε στην Αρμενία όπου είχε απελαθεί.

O Ρόπας, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αποφυλάκισή του θα επισκεφθεί μεγάλο μοναστήρι για εκπλήρωση τάματος και ακολούθως θα μεταβεί στην οικία του στη Λεμεσό, όπου διοργανώνεται τρικούβερτο γλέντι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση