ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

15χρονος έκλεβε από Νηπιαγωγείο και Δημοτικό - Κατονόμασε ανήλικο ως συνεργό

Ανακρίθηκε στην παρουσία της μητέρας του, του δικηγόρου του και λειτουργού αρμόδιας υπηρεσίας και φέρεται από την Αστυνομία να παραδέχτηκε τη διάπραξη των τεσσάρων διαρρήξεων

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη 15χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση τεσσάρων διαρρήξεων και κλοπών από Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη ένας ανήλικος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε τέσσερις διαρρήξεις. Η πρώτη διάρρηξη διαπράχθηκε στις 14.6.21 σε Νηπιαγωγείο, η δεύτερη διάρρηξη σημειώθηκε στις 23.8.21 σε Δημοτικό Σχολείο, η τρίτη στις 23.9.21 πάλι σε Νηπιαγωγείο και η τελευταία στις 29.9.21 και πάλι σε Δημοτικό Σχολείο.

Στις 7.10.21 μετά από εξετάσεις της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ανήλικος ηλικίας 15 ετών για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται στις υποθέσεις. Ανακρίθηκε στην παρουσία της μητέρας του, του δικηγόρου του και λειτουργού αρμόδιας υπηρεσίας και φέρεται από την Αστυνομία να παραδέχτηκε τη διάπραξη των τεσσάρων διαρρήξεων.

Ακολούθως λήφθηκε κατάθεση από τον ανήλικο, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να κατονόμασε δεύτερο πρόσωπο, επίσης ανήλικο, ως συνεργό.

Η υπόθεση τελεί υπό διερεύνηση από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση