ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

17,5kg κοκαΐνης - Από το Εκουαδόρ στη Λεμεσό (βίντεο)

Συνέλαβαν δύο πρόσωπα

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε συντονισμένη δράση των Ελληνικών και Κυπριακών Αρχών καθώς και των Βρετανικών Βάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 17,5 κιλά κοκαΐνης, προερχόμενα από το Εκουαδόρ με τελικό προορισμό την Κύπρο.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν από μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού το εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά μέσα σε φρούτα, έκανε στάση στο λιμάνι του Πειραιά.

Μετά από σχετική συνεννόηση των Κυπριακών Αρχών με την ΕΛ.ΑΣ αποφασίστηκε η διενέργεια ελεγχόμενης παράδοσης του φορτίου στην Κύπρο.

Στις 26/7/22 το αναφερόμενο εμπορευματοκιβώτιο αφίχθηκε στο Λιμάνι Λεμεσού, όπου με τη συνδρομή των Τελωνειακών Αρχών άρχισε η διαδικασία της ελεγχόμενης παράδοσης.

Στις 27/7/22 το εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε αποθήκη εισαγωγής φρούτων και λαχανικών σε περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου.

Στη συνέχεια, το φορτίο τέθηκε υπό συνεχή παρακολούθηση και στις δύο τα ξημερώματα σήμερα θεάθηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 46 ετών να μεταβαίνουν με προφυλάξεις στο χώρο του εμπορευματοκιβωτίου, να αφαιρούν μεταλλικό κάλυμμα και να παραλαμβάνουν τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά.

Άμεσα μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων με τη βοήθεια μελών της ΥΚΑΝ επενέβησαν και συνέλαβαν τα εν λόγω πρόσωπα τα οποία οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεω και διατάχθηκε η κράτησή τους για δύο ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση