ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

18 ύποπτα κρούσματα νοσηλεύονται στο ΓΝ Λάρνακας

Από τα 33 ύποπτα κρούσματα που νοσηλεύονταν χθες και έδωσαν δείγμα για κορωνοϊό, βγήκαν τα αποτελέσματα για τα 15 άτομα

ΚΥΠΕ

Συνολικά 18 άτομα με συμπτώματα κορωνοϊού νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι οι 17 ασθενείς με συμπτώματα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, ενώ ένα άτομο που θεωρείται ύποπτο κρούσμα βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι 18 ασθενείς έχουν ήδη δώσει δείγμα για εξετάσεις κορωνοϊού και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Από τα 33 ύποπτα κρούσματα που νοσηλεύονταν χθες στο Νοσοκομείο Λάρνακας και έδωσαν δείγμα για κορωνοϊό, βγήκαν τα αποτελέσματα για τα 15 άτομα που νοσηλεύονταν στο Χειρουργικό Τμήμα. Τα 14 δείγματα βγήκαν αρνητικά στον κορωνοϊό, μεταξύ των οποίων και το ένα από τα δύο άτομα που ήταν διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Το ένα θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε διακομίσθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Αναφοράς για νοσηλεία.

Οσον αφορά τους επαγγελματίες υγείας , το νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό του Νοσοκομείου Λάρνακας, από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και σήμερα, εντοπίστηκαν 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Πρόκειται για δύο γιατρούς, πέντε άτομα του νοσηλευτικού προσωπικού, τέσσερα άτομα από άλλα επαγγέλματα υγείας και τρεις ασθενείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση