ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σωρεία καταγγελιών για τροχαίες παραβάσεις στην Πάφο

Με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης

ΚΥΠΕ

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για την πάταξη των τροχαίων παραβάσεων στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 34 τροχαίες καταγγελίες με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή κατά την επιχείρηση έγιναν 34 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 18 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, και ένας οδηγός οδηγούσε το όχημα του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Οι υπόλοιπες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Επίσης σε μια περίπτωση 27χρονος οδηγός εντοπίστηκε να έχει μετατρέψει το όχημα του σε περιπολικό της Αστυνομίας έχοντας εγκατεστημένο φάρο με τα χρώματα της Αστυνομίας και σειρήνες της Αστυνομίας. Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Κατά την επιχείρηση στις 04:00 περίπου τα ξημερώματα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς εντοπίστηκε 23χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών καλώδια και σωλήνες χαλκού, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Ακολούθως αυτός συνελήφθη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση .

Εξάλλου ένα πρόσωπο συνελήφθη αφού διαφάνηκε ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πάφος  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση