ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απεβίωσε ο Μανώλης Χριστοφίδης

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 69 ετών, ο πρώην υπουργός Υγείας, πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Προεδρικός Επίτροπος, Μανώλης Χριστοφίδης.

Ένα από τα πιο καταξιωμένα και επιφανή στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο Μανώλης Χριστοφίδης αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες σοβαρά προβλήματα υγείας. Υπέστη τον περασμένο Φεβρουάριο εγκεφαλικό επεισόδιο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, προκειμένου να του αφαιρεθεί εγκεφαλικό αιμάτωμα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε υποβληθεί στο Λονδίνο σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε ανακοίνωση του, εκφράζει βαθύτατη θλίψη και διαβιβάζει τα θερμότερα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Στην ανακοίνωση προσθέτει ότι ο Μανώλης Χριστοφίδης υπήρξε εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΔΗΣΥ. Διετέλεσε πρώτος πρόεδρος της Νεολαίας του ΔΗΣΥ για σειρά ετών, βουλευτής και υπουργός. Ήταν εκ των στενών συνεργατών του Προέδρου Κληρίδη, ενώ τα τελευταία χρόνια λόγω του ακεραίου ήθους, αλλά και της ευρείας αποδοχής που ετύγχανε στην παράταξη, τού είχε ανατεθεί η θέση του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο ΔΗΣΥ θα τιμήσει όπως αρμόζει τον Μανώλη Χριστοφίδη και ως προς τούτο θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις στη συνέχεια.

www.kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση