ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άκαρπες οι νέες έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη μέχρι τώρα

Την Πέμπτη το απόγευμα ανασύρθηκε από την Κόκκινη λίμνη, αντικείμενο το οποίο εντοπίστηκε την Τετάρτη.

Newsroom K

Με την αγωνία στο «κόκκινο» συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για εντοπισμό των βαλιτσών στην Κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό, σημείο όπου ο υπό σύλληψη φερόμενος ως δράστη, Νίκος Μεταξάς, υπέδειξε ότι ξεφορτώθηκε τα πτώματα των θυμάτων του.

Στο ίδιο σημείο οι έρευνες

Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής οι έρευνες στην Κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό όπου ο δύτης εντός του ειδικού κουβουκλίου καταδύθηκε στο ίδιο σημείο που εντοπίστηκε χθες το τσιμεντομπλόκ.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας ο δύτης εξήλθε εκτός λίμνης με τις έρευνες να ολοκληρώνονται για την ώρα χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της βαλίτσας.

Εντός της ημέρας θα γίνει εκ νέου επιχείρηση.

Ανάσυρση τσιμεντομπλόκ με ενδείξεις για βαλίτσα

Την Πέμπτη το απόγευμα ανασύρθηκε από την λίμνη, αντικείμενο το οποίο δεν είναι μια από τις βαλίτσες της φρίκης αλλά τσιμεντομπλόκ.

Αυτό προκύπτει μέσα από πληροφορίες που θέλουν το νέο τσιμεντομπλόκ να είναι πανομοιότυπο με αυτό που εντοπίστηκε εντός της βαλίτσας, που ανασύρθηκε από την λίμνη την Κυριακή του Πάσχα και εντός της οποίας βρισκόταν πτώμα γυναίκας.

Να σημειωθεί ότι με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, κατά την διάρκεια ανάκρισης, ανέφερε ότι μία εκ των βαλιτσών την έδεσε με τσιμεντομπλόκ.

Η παραίτηση Ιωνά και ο μονόδρομος για τον Αρχηγό Αστυνομίας

Η 19η μέρα ερευνών έφερε εξελίξεις και σε πολιτικό επίπεδο αφού ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου υπέβαλε την παραίτησή του, με τον Πρόεδρο να την κάνει αποδεκτή, παρακαλώντας παράλληλα τον κ. Νικολάου να παραμείνει στην θέση του μέχρι την κατάθεση των νομοσχεδίων για την μεταρρύθμιση του τομέα της Δικαιοσύνης.

Από την άλλη μεριά, μονόδρομος θεωρείται στο Προεδρικό, η παραίτηση του Αρχηγού Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, μετά από αυτήν του υπουργού Δικαιοσύνης και τις ευθείες βολές που έριξε στην Αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο  και την Εθνική Ασφάλεια

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο και την Εθνική Ασφάλεια

Το Ινστιτούτο προσφέρει διαθεματική επαγγελματική κατάρτιση σε σχετικούς τομείς, υπό το πρίσμα της «Συγκλίνουσας Ασφάλειας» ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
X