ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

22χρονος έκλεψε αλεξικέραυνο από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ τις κινήσεις του δράστη φέρεται να κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του νοσοκομείου

Επιχείρησε να «ξηλώσει» αλεξικέραυνο κομμάτι – κομμάτι, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 22χρονος. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία, έκλεψε επτά μεταλλικές ακίδες του αλεξικέραυνου, 35 μέτρα χαλκοταινία και τρεις μεταλλικές ενώσεις.

Το αλεξικέραυνο βρισκόταν στην ταράτσα του δευτέρου ορόφου του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου και πραγματοποιούνται εργασίες αυτή την περίοδο.

Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ τις κινήσεις του δράστη φέρεται να κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του νοσοκομείου. Λειτουργοί του ΟΚΥπΥ προχώρησαν σε καταγγελία, με τις αρχές να περνούν χειροπέδες στον 22χρονο μια μέρα μετά.

Χθες οδηγήθηκε ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο και διέταξε την προσωποκράτηση του άνδρα για περίοδο τριών ημερών.

Πληροφορίες από 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X