ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νομική μάχη Green Dot - Δήμου Πάφου

Μήλον της έριδος οφειλές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα όπως υποστηρίζει η εταιρεία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις της εταιρείας ανακύκλωσης Green Dot με τον Δήμο Πάφου. Η εταιρεία, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο του Φαίδωνα Φαίδωνος πρόσφατα ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να εισπράξει οφειλές από τον Δήμο Πάφου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Μιχάλης Σπανός είπε ότι το Δ.Σ. της Green Dot Κύπρου κινείται νομικά εναντίον του Δήμου Πάφου για τα οφειλόμενα προς την εταιρεία ποσά και τα περιουσιακά στοιχεία που ο εν λόγω Δήμος έχει «αιχμαλωτίσει», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνάμα, το Δ.Σ. της εταιρείας όπως ανακοίνωσε ο κ. Σπανός έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση των μετόχων της Green Dot Κύπρου, «μη αποδεχόμενο, χωρίς τη δέουσα διερεύνηση, τις όποιες κατηγορίες». Αναφορά που παραπέμπει στα όσα καταγγέλλει ο δήμαρχος Πάφου σε σχετική επιστολή του προς τον γενικό ελεγκτή και κοινοποίηση στον Γενικό Εισαγγελέα.

Για το θέμα των καταγγελιών Φαίδωνος για παράνομες χρεώσεις για αποκομιδή και διαχείριση αποβλήτων συσκευασιών, υπερχρεώσεις για αποκομιδή και διαχείριση υλικών, τα οποία δεν αποτελούν συσκευασία στη ροή χαρτιού/χαρτονιού, καθώς και για ανεπαρκή διεκπεραίωση του έργου της ο γενικός ελεγκτής σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Green Dot ζήτησε τη διεξαγωγή ελέγχου στα γραφεία της.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση