ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Άφαντος παραμένει ο Άλεξ Μπουρέλι

Δεν αποκλείεται ο ύποπτος να διέφυγε από τα κατεχόμενα

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του Άλεξ Μπουρέλι, 48 χρόνων από την Αλβανία, ο οποίος φαίνεται να ενέχεται στην τετραπλή δολοφονία που έγινε την περασμένη Πέμπτη 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, «το ανακριτικό έργο για πλήρη διαλεύκανση της τετραπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα συνεχίζεται εντατικά με τις ανακριτικές Αρχές να προβαίνουν σε διάφορες έρευνες και εξετάσεις και να λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα».

Πρόσθεσε ότι «στα πλαίσια της διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που είχε εντοπιστεί να καίγεται λίγη ώρα μετά τη διάπραξη του εγκλήματος σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα, είχε καταγγελθεί ως κλαπέν από τον ιδιοκτήτη του στη Λευκωσία στις 20 του μήνα».

Πρόσθεσε ότι «οι έρευνες της Αστυνομίας για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζονται εντατικά καθώς και η αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πληροφοριών αναφορικά με τον καταζητούμενο Άλεξ Μπουρέλι. Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το καταζητούμενο άτομο, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι «από την πρώτη στιγμή, μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης του Μπουρέλι δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του, έγιναν διάφορες έρευνες της Αστυνομίας χωρίς ωστόσο αυτός να εντοπιστεί.

Χθες Κυριακή η Αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λευκωσία για εντοπισμό του, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα».

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι επιθέσεις κατά Χριστοδουλίδη και η νέα λίστα του Οδυσσέα

«Δια της πλαγίας η Καθημερινή πλασάρει τον Υπουργό Εξωτερικών ως εν δυνάμει υποψήφιο στις προεδρικές ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X