ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παγκύπριες 2016: Αύριο ανακοινώνονται οι επιτυχόντες των ΑΑΕΙ Κύπρου

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων Πανεπιστημίου Κύπρου, ΤΕΠΑΚ, ΑΞΙΚ, Στρατ. Σχολών Ελλάδας

Newsroom K

Σύμφωνα με δηλώσεις της προϊσταμένης της Υπηρεσίας Εξετάσεων, κ. Τέρψας Κωνσταντινίδου στην «Κ», αύριο, Παρασκευή, Ιη Ιουλίου, ανακοινώνονται οι επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια της Κύπρου, δηλαδή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο ΤΕΠΑΚ, καθώς επίσης και στο ΑΞΙΚ και στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, κατά την αυριανή ημέρα ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Καδής θα δώσει δημοσιογραφική διάσκεψη, το πρωί στις 9:00 η ώρα, μιλώντας για τις Παγκύπριες Εξετάσεις. Με το πέρας της δημοσιογραφικής διάσκεψης, θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια Κύπρου, στο ΑΞΙΚ και στις Στρατιωτικές Σχολές Ελλάδας.

Όπως δήλωσε η κ. Κωνσταντινίδου στην «Κ», εντός δέκα περίπου ημερών θα λειτουργήσουν τα Κέντρα στα οποία θα προσέλθουν οι υποψήφιοι για να καταθέσουν τις επιλογές τους, ούτως ώστε να κινητοποιηθούν στην πορεία και οι διαδικασίες για τα αποτελέσματα των πανεπιστημίων της Ελλάδας. Η κ. Κωνσταντινίδου διευκρίνισε πως η Ελλάδα θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τα εκεί πανεπιστήμια περί τα τέλη Αυγούστου.

Για όλα όσα πρέπει να έχουν υπόψη τους οι υποψήφιοι, η κ. Κωνσταντινίδου τους προτρέπει να ανατρέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου και της Υπηρεσίας Εξετάσεων, καθώς η ιστοσελίδα θα ενημερώνεται αμέσως με οποιεσδήποτε σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι ήδη γνωρίζουν τις αρχικές βαθμολογίες τους, από την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, οπότε και δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick και ο Καθ. Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

Να είσαι διακοσμητής δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα… είναι όμως πολύ ενδιαφέρον.
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ