ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τέθηκε θέμα σύγκρουσης συμφερόντων για Η. Στεφάνου

Το ζήτημα έθεσε μάρτυρας υπεράσπισης του Π. Νεοκλέους στην υπόθεση Ρίκκου

Newsroom K

Με το πρώτο μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορουμένου 4 συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της υπόθεσης Ρίκκου Ερωτοκρίτου και άλλων τριών κατηγορουμένων. Ο Κωνσταντίνος Σταματίου ανέγνωσε πολυσέλιδη δήλωση και κατέθεσε αριθμό τεκμηρίων εξηγώντας τις λεπτομέρειες συγκεκριμένης υπόθεσης η οποία εκδικάζεται σε διαφορά δικαστήρια της Κύπρου και του εξωτερικού.

Τα νούμερα που αφορούν την υπόθεση αυτή είναι αστρονομικά (176 εκ ευρώ) και από τα όσα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε αφορά διαφορά με έντονα στοιχεία αντιπαράθεσης μεταξύ των διαδίκων που αγγίζουν καταγγελίες μεταξύ άλλων στις γερμανικές εισαγγελικές αρχές και τη γερμανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

Από τα όσα αναφέρθηκαν σήμερα στο δικαστήριο φαίνεται πως ο δικηγόρος της κατηγορούσαν αρχής Ηλίας Στέφανου τόσο πριν όσο και μετά την καταχώρηση του κατηγορητηρίου στην ποινική του Ρίκκου ενεργούσε ως ένας από τους δικηγόρους της μιας εμπλεκόμενης πλευράς και αντίδικος των πελατών του γραφείου Νεοκλέους.

Φέρεται, μεταξύ άλλων, να είχε προσωπικά καταχωρήσει ιδιωτική ποινική εναντίον των πελατών του γραφείου Νεοκλέους ως επίσης και να είχε δώσει γνωμοδότηση ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα στη βάση της οποίας οι πελάτες του εξασφάλισαν διάταγμα παγιοποίησης περιουσιακών στοιχείων αξίας 176 εκ ευρώ.

Περαιτέρω έγινε αναφορά σε διάφορες ενέργειες των δικηγόρων της ομάδας του Ηλία Στέφανου στο εξωτερικό να επικαλεστούν την καταχώρηση της ποινικής του Ρίκκου με σκοπό να πιέσουν και να εξασφαλίσουν έγγραφα προς όφελος των πελατών τους.

Μετά τη συμπλήρωση της κυρίως εξέτασης ο Ηλίας Στέφανου ζήτησε αναβολή της υπόθεσης για να μελετήσει την κατάθεση του Κωνσταντίνου Σταματίου αναφέροντας πως θα μελετήσει και θέματα περαιτέρω χειρισμού της υπόθεσης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X