ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αγία Νάπα: Τέσσερις συλλήψεις για το φονικό

Θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε τέσσερις συλλήψεις προέβη χθες η Αστυνομία, σε σχέση με το τετραπλό φονικό της 23ης Ιουνίου, στην Αγία Νάπα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, πρόκειται για δύο άντρες 38 χρόνων, έναν 42χρονο και μια γυναίκα 28 χρόνων. Οι δύο συλληφθέντες άντρες και η 28χρονη γυναίκα είναι ελληνοκυπριακής καταγωγής, ενώ ο 42χρονος συλληφθείς σερβικής καταγωγής.

“Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τους και συνελήφθησαν σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, για ενέργειες πριν, κατά και μετά τη διάπραξη του εγκλήματος”, είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 30χρονη σύντροφος του οδηγού των εκτελεστών είχε αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα στην κατάθεσή της. Πρόκειται για τον έναν εκ των 38χρονων, αλλά και την 28χρονη σύντροφό του. Ο 38χρονος είναι γνωστό πρόσωπο στις Αρχές, αφού είχε συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρά φόνου στη Λευκωσία και καταδικάστηκε για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ άλλων και για υποθέσεις εμπρησμών.

Ο δεύτερος 38χρονος είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην Αγία Νάπα, ενώ ο 42χρονος συλληφθείς σερβικής καταγωγής είναι ο φρουρός του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη.

Οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση