ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απρόσκοπτη η παροχή νερού σήμερα παρά τις εργασίες

Διακοπές νερού μπορεί να παρουσιαστούν μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η διακοπή νερού λόγω εργασιών στο αντλιοστάσιο Τερσεφάνου, την οποία ανακοίνωσε την Τρίτη το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, θα είναι σχεδόν ανεπαίσθητη για τους καταναλωτές στις 18 κοινότητες των οποίων, το σύστημα υδροδότησης, επηρεάζεται.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Μανώλη, Διευθυντή του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, η διακοπή κρίθηκε απαραίτητη λόγω αντλιοστασίου Τερσεφάνου ωστόσο οι πλείστοι καταναλωτές μπορεί να μην καταλάβουν την διακοπή γιατί οι δεξαμενές στα συμβούλιο Υδατοπρομήθειας είναι γεμάτες. Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας θα συνεχίσει να παρέχει νερό τους καταναλωτές κανονικά.
Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο κ. Μανώλη ανέφερε ότι η διακοπή νερού είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει 24 ώρες, με πιθανό ενδεχόμενο οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αργά το απόγευμα και να επαναρχίσει η απρόσκοπτη παροχή νερού.

Μπορεί κάποιες κοινότητες που δεν έχουν μεγάλα αποθέματα νερού να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα ωστόσο η κατάσταση δεν θα είναι σοβαρή.

Σύμφωνα με το Τμήμα Ααναπτύξεως Υδάτων, οι κοινότητες που επηρεάζονται είναι: Εργάτες (συμπεριλαμβανομένης Βιομηχανικής Περιοχής), Λακατάμια, Δάλι, Αθηένου, Ποταμιά, Πάνω Δευτερά, Κάτω Δευτερά, Ανάγυια, Αγία Άννα, Αγ. Τριμιθιάς, Παλιομέτοχο, Μένοικο, Μάμμαρι, Κοκκινοτριμιθιά, Δένεια, Λύμπια, Ψευδά και Καλό Χωριό Λάρνακας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση