ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χείμαρρος έγινε η Τσερίου

Έντονη βροχόπτωση έπληξε την λεωφόρο Τσερίου στη Λευκωσία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έντονη βροχόπτωση έπληξε την Λεωφόρο Τσερίου στην Λευκωσία το μεσημέρι. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους μέσα σε μόνο μερικά λεπτά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομικής υπηρεσίας οι καταρρακτώδεις βροχές δεν προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα καθώς δεν έχει σημειωθεί κανένας τραυματισμός.

Μέλη της αστυνομίας και πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Το θέμα της ανάπλασης της Λεωφόρου Τσερίου τέθηκε επί τάπητος στη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει στις 27 Μαρτίου ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών Αλέκου Μιχαηλίδη και του Δημάρχου Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Ο κ. Χάσικος εξέφρασε την ελπίδα οι υπηρεσιακοί να φέρουν πρόταση που να είναι κοινά αποδεκτή, μακριά από μικροπολιτικές η μικροσυμφέροντα με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για απελευθέρωση του κονδυλίου έτσι ώστε να καθοριστεί η ημερομηνία ανακατασκευής της Τσερίου.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Στροβόλου ζήτησε ο σχεδιασμός όπως έχει προταθεί από το Τμήμα Πολεοδομίας να προβλέπει την κατασκευή ενός δρόμου 2,8 χιλιομέτρων με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας και κτιστή νησίδα, έτσι ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι το σχετικό κονδύλι για την ανάπλαση της λεωφόρου έχει μπλοκαριστεί από τη Βουλή εδώ και μήνες. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X