ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά το απόγευμα

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρείται αυξημένη, κυρίως χαμηλή, νέφωση

ΚΥΠΕ

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη συννεφιά. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν το απόγευμα μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και στα νοτιοανατολικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Παροδικά, το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και παροδικά, το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρείται αυξημένη, κυρίως χαμηλή, νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Τις αυγινές ώρες τοπικά αναμένεται αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή ενώ το Σάββατο αναμένεται μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση