ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

50 άτομα υποβλήθηκαν σε εξέταση κορωνοϊού στο ΓΝ Πάφου

Οι κλινικές ειδικοτήτων έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους ασθενείς που έχασαν τα ραντεβού τους λόγω της κρίσης και τα επαναπρογραμματίζουν σταδιακά

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πενήντα άτομα υποβλήθηκαν την Δευτέρα (18/05) κατά την διάρκεια της ημέρας σε εξέταση για covid- 19 στο Ιατρείο Δημόσιας Υγείας που άρχισε να λειτουργεί από την Κυριακή σε χώρο μπροστά από το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή του ΓΝ Πάφου για τον covid- 19 δρα Ιωσήφ Μουτήρη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας λειτουργεί από χτες σε χώρο δίπλα από το ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Πάφου και έχει εξετάσει 8 ασθενείς, 5 εκ των οποίων κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Αυξημένη σημείωσε ήταν και η προσέλευση ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου εξυπηρετήθηκαν 273 ασθενείς από όλες τις ειδικότητες.

Πρόσθεσε δε, πως οι κλινικές ειδικοτήτων έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους ασθενείς που έχασαν τα ραντεβού τους λόγω της κρίσης και τα επαναπρογραμματίζουν σταδιακά. Το ίδιο συνέχισε, συμβαίνει και με τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Στο μεταξύ, χτες εκπρόσωπος της ερευνητικής ομάδας της σχολής Πρώτων Βοηθειών ( Καλλιόπη), ο κ. Γιώργος Ιωακείμ, πρόσφερε προστατευτικό κουτί ( Cyprus Aerosol Box) για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου , το οποίο προσφέρει προστασία στους επαγγελματίες υγείας σε περίπτωση διασωλήνωσης ύποπτου ή επιβεβαιωμένου ασθενή covid- 19.

O δρα Μουτήρης ανέφερε πως είναι το δεύτερο Γενικό Νοσοκομείο στο οποίο τοποθετείται το προστατευτικό κουτί, που σκοπό έχει, όπως αναφέρθηκε να προσφέρει προστασία στους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Υγεία  |  Πάφος  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick και ο Καθ. Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

Να είσαι διακοσμητής δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα… είναι όμως πολύ ενδιαφέρον.
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
X