ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

70χρονος έκλεβε ποτά από φρουταρίες - Τον τσάκωσε ο ιδιοκτήτης

Ο παραπονούμενος υποψιάστηκε συγκεκριμένο πελάτη τον οποίο ακολούθησε με το αυτοκίνητο του και τον σταμάτησε

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε σήμερα Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 70χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπών σε δύο φρουταρίες στην Γεροσκήπου και παράνομη κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε χτες στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη φρουταρίας που βρίσκεται στην Γεροσκήπου ηλικίας 36 ετών ότι την ίδια μέρα κλάπηκαν από το κατάστημα του πέντε μπουκάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 180 ευρώ.

Ο παραπονούμενος υποψιάστηκε συγκεκριμένο πελάτη τον οποίο ακολούθησε με το αυτοκίνητο του, τον σταμάτησε και αντιλήφτηκε ότι εντός του οχήματος του υπήρχαν οι πέντε κλοπιμαίες μπουκάλες από το κατάστημα του.

Ο ιδιοκτήτης της φρουταρίας ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία, και στην σκηνή μετέβηκε περιπολικό. Διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν ηλικίας 70 ετών από την Λεμεσό.

Ακολούθως παραλήφθηκαν οι πέντε κλοπιμαίες μπουκάλες και περαιτέρω εντοπίστηκε και αριθμός άλλων αλκολούχων ποτών για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Αυτός συνελήφθη και για το αδίκημα της  παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στην συνέχεια προέκυψε ότι άλλες τέσσερις μπουκάλες οινοπνευματωδών ποτών είχαν κλαπεί την ίδια ημέρα από άλλη φρουταρία και πάλι στην Γεροσκήπου ιδιοκτησίας 35χρονου συνολικής αξίας 160 ευρώ.  

Όπως διαφάνηκε και στην δεύτερη φρουταρία φέρεται να εμπλέκεται στην κλοπή ο 70χρονος. Περαιτέρω είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ εντοπίστηκε στην κατοχή του 70χρονου  και αριθμός άλλων αλκολοούχων ποτών για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση για παράνομη κατοχή περιουσίας πέρα από το αδίκημα της κλοπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση