ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άφησε το αυτοκίνητό του σε λειτουργία και του το έκλεψαν μπροστά στα μάτια του

Το όχημα, μάρκας Mercedes, αξίας 16,000 ευρώ, κλάπηκε γύρω στις 4.00 σήμερα το απόγευμα

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Την κλοπή αυτοκινήτου, το οποίο είχε αφεθεί από τον ιδιοκτήτη του σταθμευμένο με τα κλειδιά στη μίζα και σε λειτουργία, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Την υπόθεση κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία ο 20χρονος οδηγός του, το όχημα, μάρκας Mercedes, αξίας 16,000 ευρώ, κλάπηκε γύρω στις 4.00 σήμερα το απόγευμα, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στο δρόμο εξωτερικά της πολυκατοικίας όπου ο ίδιος διαμένει, στη Λεμεσό. Στο σημείο είχε ο ίδιος αφήσει εκείνη την ώρα το αυτοκίνητο, αφήνοντας το σε λειτουργία με τα κλειδιά στη μίζα της μηχανής.

Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό του, ο 20χρονος αντιλήφθηκε άγνωστο άντρα να επιβιβάζεται και να αναχωρεί με το όχημα.

Επιστρέφοντας από την πολυκατοικία στο αυτοκίνητό του, ο 20χρονος αντιλήφθηκε άγνωστο του άντρα να επιβιβάζεται και να αναχωρεί με το όχημα

Η Αστυνομία, για σκοπούς πρόληψης παρόμοιων περιστατικών κλοπής, απευθύνει συστάσεις προς το κοινό, ιδιοκτήτες και υπεύθυνους οδηγούς οχημάτων, όπως με τη στάθμευση του οχήματός τους, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια, και να κλειδώνεται το όχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η μη λήψη προστατευτικών μέτρων ασφαλείας και φύλαξης των κλειδιών και του ιδίου του οχήματος, συνιστά παράβαση, ιδιαίτερα στην περίπτωση όπου ως αποτέλεσμα της αμελούς φύλαξης του οχήματος, άλλο πρόσωπο παράνομα αποκτά κατοχή και παράνομα οδηγεί το όχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση