ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αγία Νάπα: Δεκατρείς καταγγελίες μετά από επιχείρηση το βράδυ της Παρασκευής

Στα πλαίσια πάταξης της εγκληματικότητας και παραβατικότητας στις περιοχές όπου βρίσκονται μπυραρίες και δισκοθήκες παρά την πλατεία Αγίας Νάπας.

ΚΥΠΕ

Δεκατρείς καταγγελίες προέκυψαν μετά από επιχείρηση της ΑΔΕ Αμμοχώστου χθες βράδυ στην Αγία Νάπα. Οι υποθέσεις εξετάζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, την Τροχαία, τον ΟΠΕ και την ΥΑΜ Αμμοχώστου.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου πραγματοποίησαν χθες βράδυ από τις 23:30 μέχρι τις 03:00 επιχείρηση στην Αγία Νάπα στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται για πάταξη της εγκληματικότητας και παραβατικότητας στις περιοχές όπου βρίσκονται μπυραρίες και δισκοθήκες παρά την πλατεία Αγίας Νάπας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 2 υποθέσεις παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, 3 υποθέσεις παράνομων εργοδοτήσεων, 4 υποθέσεις άγρας πελατών και 1 καταγγελία για λειτουργία νυχτερινού κέντρου χωρίς άδεια από το Υφυπουργείο Τουρισμού, χωρίς άδεια ποτού και εκπομπής ήχου.

Ο κ. Θεοδούλου ανέφερε επίσης πως έγιναν και τροχαίες καταγγελίες οι οποίες αφορούσαν μία για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, μία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και μία ανήλικος οδηγός χωρίς άδεια οδηγού.

Οι υποθέσεις εξετάζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, την Τροχαία, τον ΟΠΕ και την ΥΑΜ Αμμοχώστου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση