ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αγωνία για τους δύο φοιτητές - Άγνωστος ο αριθμός των Κύπριων επιβατών

«Δεν έχω βιώσει ξανά μία τέτοια κατάσταση με την αναζήτηση τόσων πολλών ανθρώπων που έχουν χαθεί χωρίς κανένα λόγο», ανέφερε ο Κυριάκος Κενεβέζος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εντείνεται η αγωνία για τους δύο Κύπριους φοιτητές, Αναστασία Αδαμίδου και Κυπριανό Παπαϊωάννου οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη και συνεχίζουν να αγνοούνται.

Σε δηλώσεις του στο «Πρωινό Δρομολόγιο» ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Κορνήλιος Κορνηλίου είπε «οι δύο Κύπριοι αγνοούμενοι δεν βρίσκονται ούτε στο κατάλογο των θυμάτων, ούτε στο κατάλογο των τραυματιών, οπόταν θεωρούνται αγνοούμενοι».

Ο κ. Κορνηλίου πρόσθεσε πως εξαιτίας του πανικού δεν υπήρξε ταυτοποίηση όλων των επιβατών επομένως δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των Κύπριων που επέβαιναν στο τρένο.

Στο πλευρό των δύο οικογενειών στη Λάρισα βρίσκεται ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος ο οποίος μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» είπε «ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες που αφορούν πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί». Τόνισε «δεν έχω βιώσει ξανά μία τέτοια κατάσταση με την αναζήτηση τόσων πολλών ανθρώπων που έχουν χαθεί χωρίς κανένα λόγο».

Με αναρτήσεις ψάχνουν την Αναστασία φίλοι και συγγενείς

Με κάθε τρόπο φίλοι και συγγενείς της νεαρής φοιτήτριας Αναστασίας Αδαμίδου προσπαθούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Φίλοι και συγγενείς της νεαρής έχουν προχωρήσει σε αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εκφράζοντας την αγωνία τους για το ότι δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η Αναστασία Αδαμίδου αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ και συνέχιζε τις σπουδές της προκειμένου να εξασφαλίσει μεταπτυχιακό τίτλο.

Στο μοιραίο τρένο επέβαινε και ο φοιτητής Γεωπονίας Χρήστος Αγαθοκλέους από την Πέγεια, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Ο Χρήστος βρισκόταν στα πίσω βαγόνια και ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε. Κατάφερε μαζί με άλλους επιβάτες να σπάσουν τα παράθυρα και να εξέλθουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση