ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπλακάουτ στο Μάντσεστερ - Ακυρώθηκε πτήση προς Πάφο

Ανακοίνωση του αεροδρομίου δεν αναφέρει αν έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στα επηρεαζόμενα τερματικά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μία πτήση της εταιρείας TUI από Μάντσεστερ προς Πάφο ακυρώθηκε τελικά λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η διακοπή ηλεκτροδότησης στο αεροδρόμιο της βρετανικής πόλης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Hermes, η πτήση που ακυρώθηκε επρόκειτο να φτάσει στο αεροδρόμιο Πάφου στις 00:45, ξημερώματα Δευτέρας. Υπενθυμίζεται πως προηγούμενη ενημέρωση από την Hermes έκανε λόγο για καθυστερήσεις άλλων δύο πτήσεων. Συγκεκριμένα για πτήση της TUI που αφορά το αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση της Jet2 με προορισμό την Πάφο.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του αεροδρομίου

Ολες οι πτήσεις από τους τερματικούς σταθμούς 1 και 2 του αεροδρομίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία ακυρώθηκαν έπειτα από διακοπή στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή που προκάλεσε εκτεταμένα προβλήματα, αναφέρουν σε σημερινή τους ανακοίνωση οι αρχές του αεροδρομίου.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε επίσης στην πλατφόρμα Χ ότι οι επιβάτες που είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψουν από τον τερματικό σταθμό 3 θα πρέπει να πάνε στο αεροδρόμιο κανονικά εκτός αν τους ζητηθεί κάτι άλλο από την αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, και αυτοί μπορεί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις.

«Κάποιες εισερχόμενες πτήσεις έχουν εκτραπεί σε άλλα αεροδρόμια, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιοι που θα παραλάμβαναν επιβάτες από το αεροδρόμιο θα πρέπει να ελέγξουν προτού ξεκινήσουν», σημειώνει η ανακοίνωση.

Η είδηση μεταδόθηκε πρώτα από το Sky News, το οποίο ανέφερε ότι ένα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση είχε επηρεάσει το αεροδρόμιο και κάποια άλλα κτίρια. Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε αλλά οι υπηρεσίες θα επηρεαστούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η ανακοίνωση του αεροδρομίου δεν αναφέρει αν έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ, ΑΠΕ, Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση