ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άλλες 8 μέρες κράτηση στη λογίστρια για υπόθεση κλοπής χρημάτων από εταιρεία

Μέχρι στιγμής το ποσό που βρίσκεται υπό διερεύνηση φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ένα τρίτο διάταγμα προσωποκράτησης, για περίοδο 8 ημερών, εξασφάλισε τη Δευτέρα, η Αστυνομία εναντίον 49χρονης ύποπτης σε σχέση με την υπόθεση έκδοσης πλαστογραφημένων εντολών μεταφοράς χρημάτων εκατομμυρίων ευρώ και για κλοπή 73.900 ευρώ, από όμιλο εταιρειών στον οποίον εργαζόταν ως υπεύθυνη λογιστηρίου.

Η ύποπτη οδηγήθηκε εκ νέου το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε την ανανέωση του διατάγματος κράτησης της, την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό για να διαπιστωθεί το τελικό χρηματικό ποσό που φέρεται να απέσπασε.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, μέχρι στιγμής το ποσό που βρίσκεται υπό διερεύνηση φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανές το μέγεθος της απάτης που διαφαίνεται σε εταιρείες του ομίλου, ενώ δεν απέκλεισε την εμπλοκή και άλλων προσώπων.

Υπενθυμίζοντας πως έχουν κατασχεθεί τέσσερα πολυτελή οχήματα της ύποπτης, είπε πως γίνονται εξετάσεις και για τις συνθήκες απόκτησης άλλων περιουσιακών στοιχείων, που αφορά κυρίως ακίνητη περιουσία. Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκονται επίσης ηλεκτρονικά δεδομένα που είχαν σβηστεί από ηλεκτρονικό υπολογιστή λίγο πριν τη σύλληψη της και που, ωστόσο, έγινε κατορθωτή η επαναφορά τους, πρόσθεσε.

Η 49χρονη, συνεχίζει να διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής, ενώ η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στην περαιτέρω κράτηση της για άλλες οκτώ μέρες.

Τα αδικήματα που διερευνώνται αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή από υπάλληλο, πλαστογραφία, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν την περίοδο 2017-2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick και ο Καθ. Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

Να είσαι διακοσμητής δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα… είναι όμως πολύ ενδιαφέρον.
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
X