ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:24
 

Αναβάθμιση του υλικού για προώθηση της Πάφου

Θα γίνει πλήρης αλλαγή της επίσημης ιστοσελίδας της Τουριστικής Πάφου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα μέσα Μαΐου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, συνεχίζοντας τις προσπάθειες αναβάθμισης της προώθησης της επαρχίας ως τουριστικού τουρισμού, με την στήριξη του ΚΟΤ, ολοκληρώνει αυτή την περίοδο σωρεία ενεργειών που σχετίζονται με την αναβάθμιση του προωθητικού έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού της.

Με μια φρέσκια προσέγγιση στον σχεδιασμό και με δυνατά στοιχεία τις ιδιαίτερες εμπειρίες που προσφέρει η επαρχία Πάφου ολόχρονα ενισχύονται οι άξονες διαφοροποίησης της Πάφου από άλλους προορισμούς, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα έχει ήδη αναβαθμιστεί το έντυπο υλικό που παρουσιάζει την Πάφο ως ολόχρονο τουριστικό προορισμό σε τρεις γλώσσες. Επίσης ολοκληρώθηκε ο Τουριστικός/Θεματικός χάρτης της Επαρχίας Πάφου + Πόλεων Πάφου-Γεροσκήπου και άρχισε η διανομή του.

Επιπρόσθετα, συνεχίζει η ανακοίνωση, στο τελικό στάδιο βρίσκεται ο θεματικός χάρτης Πέγειας - Πόλης Χρυσοχούς ενώ ήδη νέο 3λέπτο φιλμάκι μέσω ευρείας κλίμακας καναλιών εντός και εκτός Κύπρου.

Ακόμη θα γίνει πλήρης αλλαγή της επίσημης ιστοσελίδας της Τουριστικής Πάφου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα μέσα Μαΐου.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην έντονη προβολή με την χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στόχος της ΕΤΑΠ είναι να καταστεί τα επόμενα χρόνια “SMART”, παράλληλα με την πορεία της τουριστικής Πάφου, για καθιέρωση της ως SMARTπροορισμού, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X