ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναβολή της δίκης του συζυγοκτόνου της Τρεμιθούσας

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 3 Φεβρουαρίου 2023 και διέταξε όπως ο74χρονος κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση

ΚΥΠΕ

Αναβλήθηκε την Πέμπτη η εκδίκαση της υπόθεσης του καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνου της Τρεμιθούσας ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, λόγω της τρίωρης προειδοποιητικής απεργίας που εξήγγειλαν συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 3 Φεβρουαρίου 2023 και διέταξε όπως ο74χρονος κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Σημειώνεται πως στο Κακουργιοδικείο Πάφου συνεχίζεται η δίκη εντός κύριας δίκης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το Δικαστήριο αν έγιναν θεληματικά ορισμένες δηλώσεις του 74χρονου κατηγορούμενου.

Ο Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου, είχε αναφέρει στο Δικαστήριο πως δεν αποτελεί γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ του 74χρονου και της συζύγου του για να τη σκοτώσει. Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης Νικολέτα Χαραλαμπίδου και Ρίτσα Πεκρή είχαν αναφέρει πως η υπεράσπιση επιμένει ότι ο θάνατος της 75χρονης προκλήθηκε μετά από συμφωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση