ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναβρασμός στο οδόφραγμα της Λήδρας: Η εκδοχή του πολίτη και της Αστυνομίας

Διαφέρουν οι εκδοχές των δύο μερών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συζητήσεις προκάλεσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η ανάρτηση πολίτη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε, τον κτύπησε και τον έριξε στο έδαφος Ελληνοκύπριος αστυνομικός στο οδόφραγμα της Λήδρας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο πολίτης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι τον «έστειλαν στο νοσοκομείο με φορείο, παραμονή πρωτοχρονιάς». Όπως σημειώνει «ο Ελληνοκύπριος αστυνομικός στο οδόφραγμα της Λήδρας, μόλις του είχα δείξει την Κυπριακή μου ταυτότητα, εισερχόμενος στην Νότια Λευκωσια, θυμήθηκε λέει πως μια άλλη μέρα δεν έδειξα ταυτότητα. Μου επιτέθηκε, με κτύπησε και με έριξε στο έδαφος τραυματίζοντας τον ήδη τρεις φορες χειρουργημένο σπόνδυλο μου. Που βρισκόμαστε, σε ιδιόκτητο νησί, χωρίς νόμους και δικαιώματα?».

Η «Κ» επικοινώνησε με την Αστυνομία η οποία ανέφερε ότι γύρω στις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 72χρονος, θέλοντας να εισέλθει από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, μέσω του οδοφράγματος της Λήδρας, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στο μέλος της Αστυνομίας που διενεργούσε τον έλεγχο. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το μέλος πληροφόρησε τον 72χρονο ότι διαπράττει αδίκημα και τότε ο 72χρονος αρνήθηκε εκ νέου να παρουσιάσει τα στοιχεία του, σπρώχνοντας τον Αστυνομικό.

Ο αστυνομικός τον ενημέρωσε αμέσως πως βρίσκεται υπό σύλληψη για τα αδικήματα που διέπραξε, με τον 72χρονο να του απαντά ότι είναι εγχειρισμένος και θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Τότε ο 72χρονος, όπως σημείωσε η Αστυνομία, έπεσε στο έδαφος και απειλούσε, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο αξιωματικός υπηρεσίας και να κληθεί ασθενοφόρο στο σημείο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 72χρονος είναι γνωστός στις αρχές και παρουσίασε παρόμοια συμπεριφορά στο παρελθόν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση