Τελευταία Ενημέρωση: 13:34

Ανακοίνωση Καθημερινής Κύπρου για την επίθεση στον ΣΚΑΪ

Newsroom K

Με ανησυχία πληροφορηθήκαμε την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΪ και της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ», στην Ελλάδα. Με αποτροπιασμό αναλογιζόμαστε ότι πλην των υλικών ζημιών θα μπορούσε ο ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός να προκαλέσει και θύματα.

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία στοχοποιούνται Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφοι, όπως οι συνάδελφοι μας στον ΣΚΑΪ και την αθηναϊκή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η οποία στον ένα σχεδόν αιώνα της λειτουργίας της, έχει αποδείξει την αφοσίωση της στη δημοκρατία, όταν κατά την επταετή δικτατορία, είχε αναστείλει τη λειτουργία της.

Την εποχή αυτή, της τυφλής τρομοκρατίας, είναι αυταπόδεικτο ότι όταν ένα κράτος ή μια κυβέρνηση αστοχεί να προστατεύσει την ανεξαρτησία της ενημέρωσης εκ των πραγμάτων αδυνατεί να προστατεύσει τη δημοκρατία και συνεπώς τον ίδιο τον πολίτη.

Η διεύθυνση, οι δημοσιογράφοι και το προσωπικό της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» (έκδοση Κύπρου) εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους μας στον ΣΚΑΪ και την αθηναϊκή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Newsroom K

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13