ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανατροπή στην υπόθεση των πυροβολισμών από Τούρκους

Τι αναφέρουν νεότερες πληροφορίες

Συνεχίζει να παραμένει μυστήριο η υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον Ελληνοκυπρίων στην περιοχή της Ποταμιάς πλησίον της Νεκρής Ζώνης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής (5/2), όταν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους είχαν μεταβεί στην πιο πάνω περιοχή να μαζέψουν αγρέλια.

Αν και η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο για τρία άτομα, εντούτοις ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο του περιστατικού υπήρχε ακόμη ένα πρόσωπο. Οι ίδιες πληροφορίες, έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα, γύρω από τον λόγο που βρέθηκαν στην περιοχή, αναφέροντας πως τα εν λόγω πρόσωπα μετέβησαν στο σημείο για λαθρεμπόριο με τα κατεχόμενα.

Η ώρα αλλά και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Κυριακή προκαλούν σοβαρά ερωτήματα ως προς τις προθέσεις που είχαν τα τέσσερα πρόσωπα στην περιοχή.

Οι ισχυρισμοί για τους πυροβολισμούς

Όπως έγινε γνωστό, καθώς βρίσκονταν στο σημείο τα συγκεκριμένα πρόσωπα και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους δέχθηκαν αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών, ηλικίας 39 ετών να τραυματιστεί στον ώμο. Όπως είχαν ισχυριστεί οι ίδιοι οι πυροβολισμοί προήλθαν από τούρκους στρατιώτες.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Το διπλοκάμπινο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί το είδος των σφαιρών.

 

Με πληροφορίες από 24News

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση