ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άνοδος, 38αρια και στο βάθος βροχές - Πώς θα είναι ο καιρός

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και νωρίς το απόγευμα τοπικά στα νοτιοδυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευμα και τη νύχτα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται, το μεσημέρι και το απόγευμα, να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως σε ανατολικές περιοχές του εσωτερικού ή και στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση