ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άνοιγαν διαμερίσματα σε δύο επαρχίες, πιάστηκαν με χρυσαφικά στο αυτοκίνητο

Ενας από τους υπόπτους «υπέδειξε διαμέρισμα στη Λάρνακα, από όπου φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκλεψε περιουσία, η οποία εντοπίστηκε στην κατοχή του

ΚΥΠΕ

Τρία άτομα ηλικίας 47 και 33 ετών συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μεταξύ των ημερομηνιών 14 – 24 Νοεμβρίου, τόσο στην επαρχία Λευκωσίας, όσο και στην επαρχία Λάρνακας υπήρξαν υποθέσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων και κλοπών, με τον ίδιο τρόπο δράσης. Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης των υποθέσεων, εντοπίστηκε ένα όχημα να κινείται ύποπτα στις περιοχές όπου έγιναν οι διαρρήξεις και στις δύο επαρχίες».

Προστίθεται ότι «χθες Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκε το συγκεκριμένο όχημα, από το οποίο κατέβηκαν δύο πρόσωπα τα οποία κινήθηκαν πεζά στην περιοχή. Από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 47 ετών, στην κατοχή των οποίων, καθώς και εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και διαρρηκτικά εργαλεία».

Ενας από τους υπόπτους «υπέδειξε διαμέρισμα στη Λάρνακα, από όπου φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκλεψε περιουσία, η οποία εντοπίστηκε στην κατοχή του. Στη συνέχεια μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα του όπου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 33 ετών καθώς και περιουσία για την οποία δεν δόθηκαν επαρκής εξηγήσεις για την κατοχή της».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι τρείς ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Μέχρι στιγμής, έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία για εμπλοκή τους, σε τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν το Νοέμβριο στη Λάρνακα, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις για εμπλοκή τους σε υποθέσεις διαρρήξεων στη Λευκωσία».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση