ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Επαρχία Λάρνακας (βίντεο)

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας - Καταρρακτώδεις βροχές στον αυτοκινητόδρομο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές του νησιού. Ενδεικτικό το βίντεο που δημοσιεύει ο μετεωρολόγος Έρικ Κίτας στην σελίδα του.

Συγκεκριμένα αυτή την ώρα παρατηρείται έντονη βροχή στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας στο ύψος του Κόρνου από την καταιγίδα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εξάλλου το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Στα νοτιοανατολικά δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα. Παράλληλα αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.



Live η πορεία του καιρού

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση