ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αντιδράσεις για θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα από Τούρκο φαντάρο

Ο Τούρκος φαντάρος ο οποίος φέρεται να ήταν μεθυσμένος και να προκάλεσε το θάνατο του 26χρονου

ΚΥΠΕ

Στο Πακιστάν θα κηδευτεί σήμερα ο 26χρονοςΝαβίντ Ακμπάρ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο κατεχόμενο Καραβοστάσι το περασμένο Σάββατο 15 Ιουνίου, γύρω στις 2 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος Μεχμέτ Ερέν Ερντογάν, στρατιώτης του κατοχικού στρατού, έπεσε πάνω εκεί που καθόταν κι έτρωγε κι έπινε με τους φίλους του, στο περιτοίχισμα ενός μνημείου.

Το συμβάν έγινε κύριο θέμα σε πολλά τ/κ ΜΜΕ λόγω της διαμαρτυρίας της αρραβωνιαστικιάς και φίλων του άτυχου θύματος που ήθελαν να δικαστεί ο Τούρκος φαντάρος ο οποίος φέρεται να ήταν μεθυσμένος και να προκάλεσε το θάνατο του 26χρονου. Είχαν ζητήσει επίσης η σορός του Ακμπάρ να σταλεί στο Πακιστάν για να γίνει εκεί η κηδεία του κι αυτό έγινε χθες, με την μεσολάβηση της Πρεσβείας του Πακιστάν στην Άγκυρα.

Κατά την διάρκεια του μπαϊραμιού, της Γιορτής των Θυσιών έγιναν πολλά ατυχήματα στα κατεχόμενα, λόγω αλκοόλ και ταχύτητας και γενικά τα οδικά δυστυχήματα είναι θέμα που αναφύεται συνεχώς στα ΜΜΕ.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Ακμπάρ αντέδρασαν στην παράδοση του Ερντογάν στη μονάδα του χωρίς να συλληφθεί με την αιτιολογία ότι είναι στρατιώτης των ΤΕΔ στα κατεχόμενα, και ζήτησαν μια δίκαιη «δίκη». Δήλωσαν επίσης ότι θα παρακολουθούν στενά το θέμα και θα οργανώσουν μεγάλης κλίμακας διαμαρτυρίες εάν δεν υπάρξει δίκαιη «δίκη».

Το αίτημα να δικαστεί στα κατεχόμενα για το δυστύχημα ο Τούρκος φαντάρος στήριξε και ο γγ του ΚΚΔ, Νεβζάντ Οζκούντ με γραπτή του δήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση